Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Manusi Nitrylex High Risk

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5831 lei Lei
Brand
Mercator Medical
Cod produs
568
Out Of stock
Descriere
Nitrylex high risk sunt manusi potrivite pentru lucrul in conditii solicitante. Acestea sunt cu siguranta mai groase decat manusile de examinare si de protectie standard, iar manseta extinsa ofera o protectie suplimentara intr-un mediu umed. Nitrylex high risk sunt manusi concepute pentru utilizatorii cei mai expusi la situatii periculoase.

Mediul de lucru necesita un nivel sporit de protectie? Aveti contact cu substante nocive? Pentru astfel de persoane a fost creat nitrylex high risk manusi care asigura cel mai inalt nivel de securitate.Nitrylex high risk este o garantie a protectiei maxime!

Nitrylex high risk sunt manusi care ofera protectie impotriva:virusurilor, bacteriilor si fungilor. Rezistenta este asigurata de un perete mai gros, cu toate acestea, aceasta nu reduce sensibilitatea tactila. Purtand manusi nitrylex high risk, puteti efectua cu incredere chiar si cele mai precise sarcini cu garantia unui nivel excelent de sensibilitate.

Datorita tehnologiei avansate de productie, manusile nitrylex high risk constituie cea mai buna bariera impotriva virusurilor.

100buc./cut marimea L
Trimite mesaj
Din Gura in Gura