Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Manusi nitril groase culoare verde

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5712 lei Lei
Brand
Mercator Medical
Cod produs
563
Out Of stock
Descriere
Mercator gogrip verzi 50 de bucati in cutie

Rezistenta si durabilitate dedicate profesionistilor! Manusa premium din nitril, care se distinge prin calitatea sa unica, va fi perfecta pentru lucrul in conditii dificile. Nuanta sa unica este perfect vizibila ceea ce va va face cu siguranta munca mai usoara. Cand atunci cand aderenta si precizia conteaza, iar libertatea de miscare nu este limitata, daca rezistenta la virusuri, ciuperci si bacterii este importanta pentru dvs. Extrem de elastice, manusile MERCATOR gogrip de 3 ori mai groase decat manusile standard disponibile pe piata. Confectionate din nitril rezistent, aceste manusi au o textura revolutionara de diamant 3D care face ca aderenta sa fie puternica si stabila, fara a va compromite precizia. Structura originala MERCATOR gogrip inseamna ca puteti utiliza dispozitivele mobile fara sa va scoateti manusile. Culoarea lor portocalie intensa, foarte vizibila, le face sa iasa in evidenta in orice mediu. Important este ca gogrip orange sunt proiectate astfel incat mainile sa nu va transpire in ele si sa va simtiti complet confortabil.

Recomandari:Acestea sunt recomandate mai ales in industria auto, in operarea masinilor, in constructii, in industria carburantilor, in asamblare, in industrie - oriunde mana dumneavoastra are nevoie de protectie impotriva murdariei si este expusa la substante chimice, cum ar fi uleiurile sau grasimile.

Cine ar trebui sa ajunga la MERCATOR gogrip Orange

Constructorii
Designeri
Mineri
Persoane din industria chimic
Siderurgisti
Magazioneri
Tamplari

Calitatea inalta si cel mai inalt nivel de protectie sunt confirmate prin inregistrarea manusilor ca echipament individual de protectie de categoria III, tip B. Manusile noastre sunt supuse unor teste extinse pentru a va asigura siguranta si protectia impotriva ciupercilor, bacteriilor si virusurilor, precum si a anumitor substante chimice.

Flexibilitatea si rezistenta ridicata la tractiune va permit sa schimbati cantitatea de manusi folosite astfel incat sa va pese de mediul inconjurator.

Ambalare: 50buc/set
Trimite mesaj
Din Gura in Gura