Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Detergent Sanikal - Igiena - Sanitar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3223 lei Lei
Brand
Kiehl
Cod produs
472
Out Of stock
Descriere
Detergent fara acizi si cloruri, indicat pentru toate suprafetele in domeniul sanitar.

Dizolva depuneri calcaroase zilnice precum si murdarii uleioase si unsuroase.

Suprafetele curatate cu Sanikal sunt hidrofobe cu efect de antimurdarie.

In timpul aplicarii dezvolta un miros proaspa si intensiv. Producatorii de armaturi recomanda Sanikal ca detergent adecvat pentru armaturi sanitare.

Domeniul de intrebuintare

Se poate utiliza pe toate suprafetele si obiectele rezistente la apa, in domeniul sanitar cum ar fi: armaturi, chiuvete, cazi de baie / dus, vase WC inclusiv colac si capac WC, pereti cu rame despartitoare, oglinzi, faianta, etc.din email, ceramice, sticla, aluminiu, alama, cromura, inox, mase plastice si lacuri.

Suprafetele calcaroase de exemplu marmura pot deveni mate dupa aplicare.

Intrebuintare

Curatenia suprafetelor / sters:

Aplicati produsul concentrat pe o laveta umeda sau pe un burete neabraziv, prelucrati suprafetele si clatiti / stergeti cu apa curata.

In vasele WC, se va aplica un jet din produs concentrat sub marginea vasului, lasati sa actioneze scurt timp, dupa care prelucrati cu peria WC, si clatiti bine cu apa.

Sau adaugati 1-2 jeturi din produs la 4-8 litri de apa. Udati bine suprafata de curatat cu solutia si prelucrati suprafata cu un burete, laveta sau cu mop, dupa care clatiti / stergeti bine cu apa curata.

Curatenia prin spumare:

Introduceti produsul concentrat in rezervorul pompei. In functie de gradul murdariei reglati duza la o valoare de: 1:4 sau 1:10. Spumati suprafetele de curatat. Lasati sa actioneze ca. 10 minute dupa care clatiti cu apa curata.

Descarca FISA TEHNICA
Trimite mesaj
Din Gura in Gura